Cautare

582 de rezultate pentru "laurentiu coca" (8.01 secunde)
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Sarbatorile lunii Mai. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Noi probe ale bunei guvernari. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: UN TUR, DOUA TURURI sau DATI-NE TURUL DOI CA SA CÂSTIGAM SI NOI.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, intitulata: Semne de intrebare la demisia unui ministru. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica intitulata "Rezultatele economico-sociale sunt proba bunei guvernari", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "Management eficient in utilizarea Fondurilor Europene", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "JOCUL DE-A MOTIUNEA" pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Creste increderea in economia Romaniei ", pe care o puteti citi in continuare.
Gabriela Firea, Ilie Sarbu, Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Mazare, Florian Laurentiu Coca, Gabriel Mutu. Luisa isi doreste sa-si achizitioneze un Canon 7D pentru a face fotografii pe magneti si mai reusite.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica cu titlul: "23 Aprilie - Ziua Mondiala a Cartii". Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Prezervarea resurselor de apa", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "7 aprilie Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Politica ramaneasca: certitudini, nu promisiuni", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Semnificatia si invatamintele ANULUI 1918. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Politicile in domeniul sanatatii - lupta impotriva cancerului Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Marcarea Zilei Internationale a Francofoniei. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Romanii mai multumiti cu PSD la putere(Ziua internationala a fericirii).
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Prioritate politicilor sociale. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Marcam ziua veteranilor de razboi printr-o crestere a indemnizatiilor. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com